Panašus projektas prieš kelis metus buvo įgyvendintas JAV, patobulinus scenarijų, veiksmą nuspręsta perkelti į Lietuvą. Fotografas Gediminas Žilinskas savo studijoje jau ne pirmą kartą įamžino modelį J. Kazlauskytę, tačiau šįkart fotosesijos priežastis nebuvo žurnalo viršelis. Fotosesijos rezultatas – nuotrauka, kurios pagrindu Palangos oro uoste 1,5 paros buvo paruošta lenktynių trasa pagal Justinos kūno linijas.

Šioje neįprastoje trasoje varžytis buvo pakviesti 4 profesionalūs lenktynininkai, nuolat dalyvaujantys įvairiausiose varžybose, važiuojantys sudėtingiausiose sąlygose, tačiau nei vienam iš šio projekto dalyvių dar nebuvo tekę važiuoti trasa, išpiešta pagal moters kūno linijas. Lenktynininkai sudarė dvi komandas: B. Vanagas ir D. Baltramiejūnas atstovavo Lietuvos komandai, o W. Sluysas (lenktynininkas iš Belgijos) ir D. Colembie (JAV) – Tarptautinei komandai. Lenktynių automobiliu tapo sportinis „Lexus RC F“ modelis.

Kiekvienos komandos tikslas buvo per kuo trumpesnį laiką apvažiuoti paruoštą trasą. Kiekvienas jų turėjo po vieną ratą, o narių pasikeitimas taip pat buvo skaičiuojamas į bendrą laiką. Jiems teko iššūkis – kuo tiksliau ir kuo greičiau apvažiuoti Justinos kūno linijas. Susikaupimo ir įtampos būta tarsi prieš sudėtingiausią ralį, nes tai nebuvo paprastas pasivažinėjimas – tai buvo kova tarp dviejų labai stiprių komandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)