Lažybų bendrovė „William Hill“ siūlo lažintis santykiu 4/1 už tai, kad vietoj tokių buvusių „Formulės-1“ žvaigždžių kaip Davidas Coulthardas ir Damonas Hillas „Top Gear“ gali pasirinkti moterį, kuri pakeistų ligšiolinį Stigą – Beną Collinsą.

„Top Gear“ vedėjas Jeremy Clarksonas savo naujienų skiltyje patalpino skelbimą, patvirtinantį, kad ieškoma naujo vairuotojo. Skelbime nurodoma, jog „jis arba ji“ privalo suprasti, kad „niekas jokiomis aplinkybėmis neturėtų išduoti savo draugų“.

Naujo Stigo paieškos paskelbtos po to, kai B. Collinsas savo autobiografinėje knygoje išsidavė esąs mistinis „Top Gear“ vairuotojas. Nors BBC bandė blokuoti šios knygos platinimą, Aukščiausiasis teismas atmetė tokias britų transliuotojo pretenzijas.

Slapta Stigo, aprengto balta lenktynininko apranga ir veidą slepiančiu šalmu, tapatybė šiam personažui pelnė kultinį statusą tarp „Top Gear“ gerbėjų.

Tik šeši žmonės, tarp jų „Top Gear“ vedėjai Jeremy Clarksonas, Jamesas May ir Richardas Hammondas, žinojo jo tikrąją tapatybę prieš B. Collinso prisipažinimą.

Manoma, kad BBC išleido iki 100 000 svarų sterlingų (415 000 Lt) britų mokesčių mokėtojų pinigų nesėkmingame teisminiame procese dėl Stigo tapatybės atskleidimo.

Šaltiniai BBC teigė, kad B. Collinso sutarties su transliuotoju galiojimas baigėsi praėjusį mėnesį ir ji nebus atnaujinta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją