Šis įvykis užfiksuotas Maskvoje. Leitenantas Aleksandras Selezniovas bandė stabdyti neleistinai apsisukti bandžiusį Sergejų Silujanovą, tačiau šis nepakluso ir bandė pervažiuoti policininką. Pareigūnas išsigelbėjo užšokęs ant variklio dangčio.

KET pažeidėjas spruko, o policininkas laikėsi įsikibęs ir šaukdamas prašė sustoti. Po kelių staigių posūkių, atsilaikęs beveik kilometrą, A.Selezniovas nukrito. Pranešama, kad pareigūnas beveik nenukentėjo. Bene vienintelis nuostolis – pamesta kepurė. Viskas buvo nufilmuota S. Silujanovo automobilyje įmontuotu vaizdo registratoriumi.

Praėjus porai dienų 30-metis kelių chuliganas buvo sulaikytas, kai jo „Dodge“ automobilį pastebėjo kieme. Anksčiau nemalonumų su teisėsauga dėl vagysčių ir narkotikų turėjęs vyras teisinosi, kad taip bėgdamas bandė išvengti grįžimo į kalėjimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (138)