Naujienų portalas DELFI ir eksploatacinius skysčius transporto priemonėms gaminanti Lietuvos bendrovė „Lesta“ skelbia nuotraukų konkursą „Mylimiausias automobilio aksesuaras“, kuriame kviečiame siųsti savo mylimiausių, naudingiausių, gražiausių ar visų kitų „-iausių“ atvaizdus. Atsiųstos nuotraukos bus talpinamos DELFI rubrikoje „Auto“, vėliau už geriausias nuotraukas bus galima balsuoti ir išrinkti konkurso nugalėtojus.

Publikuojame naujų konkurso dalyvių nuotraukas. Vieną įdomiausių daiktų automobilio salone vežiojasi Giedrius.

„Mano automobilyje ant palangės įsitaisęs vokiškas II-ąjį pasaulinį karą menantis šalmas. Jį gavau prieš kelis metus iš draugų per gimtadienį. Jis netik akcentas automobilyje, bet ir pasitarnauja važiuojant slalome“, – rašo Giedrius.
Gediminas demonstruoja savo automobilio aksesuarą, kuris puikuojasi ant bagažinės dangčio.
Gedimino aksesuaras
Algis automobilyje vežiojasi barzdotą vikingą.
Algio vikingas
Skirmantas apie savo automobilinį aksesuarą rašo štai ką: „Travel Angel“ keliauja nuo 2002 metų. Pakabukas, keistasis rusiško animacinio serialo „Luntik“ pagrindinis personažas, atsirado dukrai pageidaujant. Jau penki metai kaip gyvena automobilyje, aplankė daugelį šalių“.
Skirmanto aksesuaras

Daugiau dalyvių nuotraukų – ketvirtadienį!

Norite ir jūs dalyvauti konkurse? Fotografuokite savo automobilių aksesuarus ir siųskite juos el. pašto adresu: automobiliai@delfi.lt. Laiške nurodykite savo vardą, pavardę, el. pašto adresą bei telefono numerį. Nuotraukų su jūsų mylimiausiais automobilio aksesuarais lauksime iki birželio 7 d. vakaro.

Kad automobilį puoštų ne tik aksesuarai, bet ir švara, geriausių nuotraukų autoriams dovanosime „Lesta mini“ rinkinį iš 5 automobilio priežiūros priemonių. Rinkinį sudaro prietaisų skydelio valiklis, skystas raktas, koncentruotas automobilio šampūnas, priemonė nuo stiklų rasojimo ir skysčio koncentratas langams plauti. Pirmos vietos laimėtojas gaus tris, antros vietos – du, o trečiosios vietos – vieną „Lesta mini“ rinkinį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)