Nuo šių metų „Yamaha Motor“ produkciją platina ir garantinį bei pogarantinį servisą Lietuvoje teikia tik du oficialūs atstovai: UAB „Yamaha atstovas“ − didžiojoje Lietuvos dalyje ir UAB „Armi servisas“ − Klaipėdos regione. Pagal tarptautinės korporacijos reikalavimus, kitos įmonės nebeturi oficialaus leidimo atlikti minėtųjų paslaugų, taip pat privalo pašalinti ir nenaudoti „Yamaha“ registruoto prekių ženklo, vardo, logotipo, pavadinimo, įskaitant visas elektronines priemones, tokias kaip interneto tinklalapių adresai ar elektroninio pašto adresai.

„Įspėjame klientus, kad tik mes ir oficialus korporacijos atstovas Klaipėdoje atlieka garantinius aptarnavimus visai „Yamaha Motor“ produkcijai: motociklams, keturračiams, pakabinamiems valčių varikliams. Kitų įmonių atlikti aptarnavimai panaikina „Yamaha Motor“ suteiktą garantiją“, − teigia UAB „Yamaha atstovas“ direktorius Tomas Grigonis. − Beveik visai technikai suteikiame europinę dviejų metų garantiją be ridos apribojimų, o kai kuriems produktams, tokiems kaip pakabinami valčių varikliai, − trijų metų europinę garantiją“.

Šiemet „Yamaha Motor“ žada ir daugiau naujienų. Bus pristatomi nauji motociklų modeliai, tarp kurių − MT-09 su kompaktišku ir galingu trijų cilindrų varikliu bei kovo mėnesį JAV rinkoje debiutavęs ir ką tik Europoje pasirodęs „Bolt“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)