„Krasta auto“ ir „Mini“ automobilių gerbėjus vienijančio klubo „Mini People“ surengtos orientacinės varžybos iš dalyvių pareikalavo ne tik fizinės, bet ir intelektualinės ištvermės, taip pat savo miesto pažinimo. Visą dieną trukusių varžybų metu komandos važinėjo po sostinės centrą ir senamiestį, siekdamos kuo greičiau ir tiksliau atlikti jiems paruoštas užduotis. Varžybose dalyvavo ir dėl geriausiojo vardo varžėsi 17 automobilių.

Organizatorių teigimu, tai buvo ne galingų automobilių šou ar lenktynės, o azartiškos žmonių, gerai pažįstančių savo miestą ir mylinčių savo automobilius, rungtynės. Todėl visoms komandoms varžybų metu buvo rekomenduojama nepamiršti geros nuotaikos, tačiau griežtai laikytis Kelių eismo taisyklių ir gerbti kitus eismo dalyvius.

Orientacinių varžybų nugalėtoju tapo greičiausiai numatytus kontrolinius punktus aplankęs bei juose atsižymėjęs su „Mini One“ važiavęs ekipažas „Kotikas“. Greičiausia ir išmaniausia pripažinta komanda buvo apdovanota „Mini“ aksesuarų rinkiniu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją