Nemokamos šventės organizatorius MB klubo prezidentas Pavel Baranovski kviečia visus „Mercedes-Benz“ fanus, savininkus, gerbėjus atvažiuoti, ateiti į kasmet vyksiantį didžiausią „Mercedes-Benz“ renginį Lietuvoje.

„Šiais metais laukiame svečių su įspūdingais automobiliais iš kaimyninių valstybių, giminingų klubų atstovų ypač retų, prabangių ir brangių automobilių savininkų. Kviečiu visus kolegas „Mercedes-Benz“ gerbėjus parodyti savo išpuoselėtus automobilius ir iš anksto registruotis.

Gegužės 27 d. užsiregistravusių dalyvių lauksime nuo 9.00 iki 10.30 val. Renginio pradžia 11.00 valandą“, – sako MB klubo prezidentas Pavel Baranovski.

Kaip ir iki šiol, šventėje dalyvaujančius automobilius vertins žurnalistų ir „Mercedes-Benz“ žinovų komisija.

Šįkart visi automobiliai bus suskirstyti pagal amžių bei populiarius modelius. Visų pirma, bus išskirti vyresni nei 45 metų ir jaunesni, kuriuos kasdien matome gatvėse, o visi likusieji bus suskirstyti į grupes pagal kėbulo tipus ir pagaminimo metus. Beje, tie, kurie yra vienaip ar kitaip modifikuoti, bus vertinami atskiroje kategorijoje.

„Mercedes-Benz“ atstovai Lietuvoje bendrovė VEHO renginio dalyviams pristatys naujausius automobilius.

Šventės organizatoriai tikisi pasiekti naują „Mercedes-Benz“ automobilių, susirinkusių į vieną vietą, Lietuvos rekordą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją