Pareigūnams į akis krito tai, kad automobilis buvo be stogo, su nupjautais durelių rėmais ir stogo atramomis. Eišiškių m. gyventojas P. K. matyt taip bandė gaivintis nuo vasaros kaitros, tačiau už tokį „išradingumą“, t. y. už techniškai netvarkingą automobilį, vairavimą neprisisegus saugos diržo bei be civilinės atsakomybės privalomojo draudimo, bus baudžiamas pagal LR ATPK 134 str. 1 d. (bauda nuo 100 iki 200 Lt) ir LR ATPK 123 str. 5 d. (bauda nuo 80 iki 120 Lt).

Kadangi automobilis neatitinka dokumentuose nurodytų patvirtintų charakteristikų, bus sprendžiamas klausimas dėl uždraudimo šiai transporto priemonei dalyvauti viešajame eisme.

Pažymėtina, kad P. K. prieš mėnesį buvo eismo įvykio dalyviu, dėl to Vilniaus aps. VPK Šalčininkų r. PK atliekamas ikiteisminis tyrimas. Vis dėlto karti patirtis pažeidėjo nepamokė, vairuodamas techniškai netvarkingą automobilį, jis kėlė grėsmę sau ir kitiems eismo dalyviams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)