„Gal kas nors norėtų pasivažinėti su „Ferrari“?“ - pusiau juokais pasiklausė D. Bugienė, pasidalinusi nuotraukomis socialiniame tinkle „Facebook“, kuriose - netikėtas lietuvių kūrinys.

Pasirodo, lietuviai nusprendė „Ferrari“ nusilipdyti iš sniego.

Kaip „Delfi“ pasakojo D. Bugienė, šis užmojis buvo vyro idėja, kuris kolekcionuoja automobilių modeliukus.

„Vyras nusprendė nusilipdyti sau „tikrą“ „Ferrari“. Kadangi karantinas ir daug veiklos nėra, tai bent turėjo užsiėmimą visai dienai“, - pasakojo moteris.

Kūrinys iš sniego - „Ferrari LaFerrari“ replika. Pasistengta atkartoti ne tik automobilio formas, bet ir priekines radiatoriaus groteles, galinės dalies linkius, žibintus.

Po pasidalijimo socialiniuose tinkluose, internautai neslėpė susižavėjimo. Anot jų, išties galima pagalvoti, kad tikras „Ferrari“ stovi apsnigtas Lietuvoje.

Tiesa, D. Bugienė minėjo, kad po kelias paras trukusio snygio, „Ferrari“ išties pasislėpė po labai storu sniego sluoksniu.

Štai kaip atrodo tikras „Ferrari LaFerrari“: įspūdingo grožio ir galios superautomobilis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)