Pastarąjį, skelbia pareigūnai, pavyko rasti Raseinių rajone prie Grūzdiškės kaimo esančiame miške. Tiesa, radinys policijos pareigūnų rankas pasiekė ne šiemet, o gerokai anksčiau – prieš beveik dvejus metus.

Visgi iki šiol automobilio, kuris, panašu, gerokai matęs gyvenimo, savininko atrasti nepavyko. Nepadėjo ir tai, kad ant jo vis dar tebebuvo valstybiniai numeriai.

„Regis, savininką nustatyti lengva, nes yra Lietuvos automobilių registras. Deja, ne visi savininkai, nusipirkę automobilį, skuba jį įregistruoti. Pavogtų automobilių sąraše šio „Audi“ nėra, o paskutinis savininkas teigia jį pardavęs“, – aiškino policijos pareigūnai.

Miške rastas automobilis saugomas Šiaulių apskrities Vyriausiame policijos komisariate. Tačiau pareigūnai prašo žinančius apie šį automobilį, turinčius informacijos, kas juo naudojosi prieš kelis metus, susisiekti su komisariatu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)