Šios keturios komandos iki rugsėjo 10 d. tarpusavyje varžysis ir aiškinsis pas ką didesni šansai laimėti pirmą vietą ir pagrindinį prizą – 1 000 Eur. Ko galima tikėtis iki galo nežino ir patys dalyviai, nes varžybų organizatoriai, norėdami išlaikyti intrigą, neatskleidžia visų užduočių.

„Pirmoji šios savaitės dalyvių užduotis – automobilių perpardavinėjimas, arba, liaudiškai tariant, „perekūpinimas“. Visos komandos gavo startinę pinigų sumą – 500 Eur, už kurią turi įsigyti pirmąjį automobilį, o gal ir ne vieną.

Nuomonės formuotojos Ilona Radavičiūtė ir Kamtauta Braškė

Pirmajame varžybų etape, kuris jau įpusėjo, komandos perka – parduoda automobilius ir renka taškus. Taškai bus skiriami už labiausiai padidintą pradinę automobilio vertę, už daugiausiai per savaitę nupirktų ir parduotų automobilių, taip pat papildomi balai bus skiriami komandoms, atskleidusioms suklastotas perkamų automobilių ridas“, – pasakojo „UBR Team“ narys Aurimas Urbanovičius.

Vaizdo tinklaraštininkas Antanas Jakimavičius su tėčiu Antanu Jakimavičiumi

Šiuo metu dalyviai jau intensyviai perpardavinėja įsigytus pirmuosius automobilius už 500 Eur ir į pagalbą yra pasitelkę visus įmanomus būdus - savo draugus, gimines, kaimynus, automobilių pardavimo portalus ir žinoma, savo sekėjus socialiniuose tinkluose. Kita savaitė bus įtempta – paskutinį įsigytą automobilį dalyviai turės paruošti visiems gyvenimo atvejams, su kuriuo laukia daugybė išbandymų ir netikėtų užduočių.

Lenktyninkai Benediktas Čirba ir Paulius Reisas

Projekto „Kieno didesni?“ pirmąją video laidą pamatyti galėsite jau netrukus – rugsėjo 9 d. Delfi Youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)