Į portalą „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi situaciją viename daugiabučių kieme apibūdinęs kaunietis. Pasak jo, karo stovis čia tęsiasi jau daugelį metų, tačiau šiais metais atsivėrė dar gilesnės duobės.

„Norėčiau paviešinti Kauno daugiabučio, esančio Taikos pr. 47, kiemo problemas, kurios tęsiasi daugybę metu. Šią žiemą kiemas neišvažiuojamas – per dvi dienas vien man teko ištraukti 15 kaimynų automobilių“, – pasakojo gyventojas.

Skaitytojo teigimu, duobės tokios gilios, kad automobiliai iškart „pakimba“. Dėl to dažna transporto priemonė yra apgadinama. Ir ne tik tai: kaunietis atvirauja, kad kai kuriems tenka rasti savo nuosavybę ir su išdaužtais langais – juos išdaužia tie, kurie stengiasi kuo greičiau išvažiuoti iš duobės, iš po besisukančių ratų žerdami asfalto gabalus ir akmenis.

Skaitytojas taip pat pasidalino neįprastais kadrais – užfiksavo, kaip transporto priemonę iš duobės vaduoti prireikė daugiabučio kiemu besirūpinantiems „Mano aplinka“ darbuotojams. Ir, beje, ne kartą, o net dukart.

„Atvažiavę „tvarkyti kiemo“ patys darbuotojai du kartus iš duobių stumdė automobilį. Ir jų transporto priemonė – ne lengvasis, o kiek didesnis automobilis, – įvykį nupasakojo kaunietis. – Kiemo tvarkymo darbai prasidėjo, bet jie labiau panašūs į lėšų švaistymą.“

Daugiau naujienų skaitykite čia.