Renginio organizatoriai nežada tik atkartoti jau matytų triukų: Kaune pirmą kartą pasaulyje du automobiliai važinės gigantiškoje 12,7 metrų skersmens metalinėje sferoje, bus siekiama ir trijų naujų pasaulio rekordų: ilgiausio vertikalaus važiavimo automobiliu, didžiausios mirties kilpos motociklu bei didžiausios pasaulyje auto triukų sferos!

„Geriausias metų triukas“ – taip mirties kilpas automobiliu milžiniškoje sferoje pavadino TV kanalas „Discovery Channel“, kurio atstovai praeitą savaitę atvyko filmuoti jau antrosios laidos apie kaskadininką ir šou organizatorių Jurijų Risnovskį.

Sferos svoris – apie 25 tonos, dydis prilygsta keturių aukštų namui, o surinkimas užtrunka gerą savaitę. Ši sfera yra gerai peršviečiama tam, kad žmonės galėtų matyti tai, kas vyksta viduje, bet tuo pačiu – kieta ir saugi, išlaikanti dviejų automobilių perkrovą. Triukas sferoje be žado paliko ne tik britų žurnalistus, bet ir smalsuolius, susirinkusius į aerodromą stebėti filmavimų.

„Skraidantys automobiliai – Double Twist“ šou programoje – ne tik triukai sferoje, taip pat bus pristatatomi šuoliai nuo tramplinų motociklu ir automobiliu, apsivertimai, sprogimai, „crash“ triukai, kaskadininkų pasirodymai, akrobatiniai bei kiti Holivudo kino filmuose matyti triukai, kuriuos atliks geriausi Lietuvos ir Ukrainos kaskadininkai.

Renginio kulminacija – sinchroniškas dviejų automobilių dvigubas apsisukimas ore bei triukas sferoje, kai kartu su automobiliais važiuos ir motociklas. Šie triukai dar nebuvo atliekami viešai.

„Važiavimą sferoje automobiliu aš prilyginu žmogaus skrydžiui į mėnulį. Žmonės nuolat bando kažką naujo. Aš irgi iš tų žmonių, kuris nuolat ieško naujų horizontų. Manau, tai ir yra tikrasis gyvenimo tikslas. O rekordų fiksavimas – tai neišvengiamas faktorius, kai esi pirmas arba geriausias. Pirmas pasaulyje padariau Mirties Kilpą automobiliu. Pirmas ir vienintelis pasaulyje vairuoju automobilį vertikaliai sferoje. Skamba neblogai, ar ne?!“, – entuziastingai į renginį kvietė kaskadininkas ir šou organizatorius Jurijus Risnovskis.

Ekstremalaus sporto mėgėjai į renginį kviečiami rinktis nuo 15 val. Prieš pasirodymą bus galima apžiūrėti renginio techniką, nusifotografuoti šalia didžiausios pasaulyje sferos bei praleisti puikų laiką ekstremaliausiame metų renginyje. Po pasirodymo žiūrovų laukia fotosesija su renginio dalyviais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)