Besidomintiems automobiliais viena įdomiausių Karališkų vestuvių dalių buvo kai jaunavedžiai Williamas ir Kate paliko Bakingamo rūmus važiuodami „Aston Martin DB6 Volante“ kabrioletu.

Autotrader.co.uk duomenimis, po žymiųjų vestuvių kelias dienas buvo itin išaugęs susidomėjimas šios markės automobiliais. Teigiama, kad savaitgalį po vestuvių frazė „Aston Martin cars“ interneto paieškos sistemose buvo įvedama du kartus dažniau nei tuo pačiu laikotarpiu ankstesnę savaitę.

Manoma, kad tokia tendencija rodo tuoktis besiruošiančių žmonių planus į vestuves ar iš jų vykti panašaus stiliaus mašina.

„Aston Martin“ visada buvo prabangos ir stiliaus sinonimu. Britai Karališkas vestuves vertina kaip vieną garbingiausių ir džiugiausių pastarųjų metų įvykį. Tai neabejotinai padidino susidomėjimą simboliniu automobiliu, – sakė „Auto Trader“ marketingo direktorius Mattas Thompsonas. – Vasara artėja, tai populiarus metas vestuvėms, o jaunos poros nori būti kaip ir Karališkų vestuvių dalyviai, todėl domisi, ar prabangus automobilis turi ir didingą kainą“.

„Autotrader“ teigimu, moterys Britanijoje svajoja apie „Aston Martin“ vestuvėse ir tikisi, kad jų tėvai turės pakankamai pinigų tokiems norams įgyvendinti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją