„Kai pirmą kartą įsėdau į „Golf“, man pasirodė, kad tai automobilis sukurtas tarsi specialiai man. Viskas buvo taip, kaip man labiausiai patinka: vairuotojo sėdynė, valdymo patogumas, kasdienio naudojimosi malonumas“, – pasakoja J. Juza.

Iš pradžių į darbą kaminkrėtys važiuodavo furgonu „Caddy“, o su šeima važinėdavosi tradiciniu „Golf“, vasarai rinkdavosi kabrioletą, o žiemą „Country“ modifikaciją, kartais į gatves išvažiuodavo ir su GTI.

Anot austro, jis turėjo po „Golf“ automobilį visiems gyvenimo atvejams. Tada vienoje iš senovinių automobilių parodų jis savo akimis pamatė vieną iš pirmųjų serijinių modelių, ir panoro pats tokį įsigyti. Nuo jo ir prasidėjo visa kolekcija.

J. Juzos kolekcijoje – tiek įprasti serijiniai „VW Golf“, tiek labai reti egzemplioriai. Pavyzdžiui, jis turi „Golf“ automobilių, perdarytų į šiukšliavežį, kemperį, lėktuvo trapą, kelis unikalius prieš serijinės gamybos egzempliorius, ir net pirmąjį 1981 metais pagamintą elektrinį automobilį.

Kolekcijoje yra ir prabangių, lenktynininkų ir perdarytų „Golf“ mašinų. Vienas iš kolekcijos ypatingųjų – automobilis, nuvažiavęs milijoną kilometrų, kurio būklė, anot savininko, yra tiesiog puiki.
Milijoną kilometrų nuriedėjęs "Volkswagen Golf"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)