Kartą J.Valančiūnas jau važiavo per Vilnių savuoju GAZ-24: „Tamsiuoju paros metu vairavau iš vienų remonto dirbtuvių į kitas. Mašina apleista, sparnai kiauri – nenorėjau, kad žmonės matytų. Vairuoti nebuvo paprasta: vairas – be stiprintuvo, kai reikia pasukti – imi abiem rankomis.”

„Lietuvos ryto“ krepšininkas „Volga” už 900 Lt nusipirko Utenoje, o paversti ją kelių gražuole, kaip skaičiuoja J.Valančiūnas, gali kainuoti 20–25 tūkst. Lt. 1973-iųjų laidos – devyniolika metų senesnis už J.Valančiūną – automobilis buvo nuriedėjęs 100 tūkst. kilometrų.

„Dar negaliu sau leisti turėti „Bugatti” ar ko nors panašaus. Bet nusipirkti „Volga” galiu ir ji padarys ne mažesnį įspūdį, – kalbėjo žaidėjas. – Sutvarkyta mašina turėtų atrodyti puikiai: visa juoda, ties kiekviena padanga matysis balto ratlankio juosta, nikeliuoti gaubtai.”

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)