Klausyti „Top Gear“ laidos vedėjo nurodymų bus galima naudojantis „TomTom“ kompanijos navigacijos įrenginiais.

Teigiama, kad J. Clarksonas sau būdingu stiliumi sakys: „Suk į dešinę. Į DEŠINĘ. Tu pražiopsojai!“ O vietoje įprasto nurodymo „Esant galimybei apsisukite“, vairuotojui bus įsakyta užtraukti rankinį stabdį kur tai bus galima padaryti saugiai.

„Kalbėjau sau įprastu balso tonu. Tai tonas, kurį naudoju liepdamas žmonėms kažką padaryti, tad išgirsite „Aš pasakiau į kairę, kairę, sakiau į kairę“ ir pan. Tai tikrai nebus švelnus navigacijos balsas“, – sakė jis.

Beje, „TomTom“ įrenginius naudojantys vairuotojai nuo šiol galės pasirinkti, kad jiems kelio nurodymus „diktuotų“ ir mistinis personažas Stigas, tačiau kadangi „Top Gear“ laidoje jis nepasako nė žodžio, tad ir šįkart tai bus „tylos“ režimas.

„Jūs taip pat galite pasirinkti ir Stigą, tačiau jis jums nepasakys nieko. Galite rinktis Stigą, arba mane, bet aš dažniau rinkčiausi Stigą“, – kalbėjo J. Clarksonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją