Pasak miesto mero, Beverli Hilsas – ideali vieta bepiločiams automobiliams išbandyti. Jie padės sumažinti nuosavų automobilių, taip pat – transporto priemonių statymo vietų kiekį. Įdiegus naują transporto rūšį, bus garantuotas gyventojų saugumas bei mobilumas.

Mieste jau kuriamas komunikacijų tinklas, kuriuo duomenis vienas bepilotis automobilis galės perduoti kitam. Idėją žadama realizuoti su kompanijomis, kurios gamina bepiločius automobilius – pavyzdžiui, „Google“ ar „Tesla“.

„Google“ šiuo metu kuria automobilį, kuriame nėra nei vairo, nei padalų, o „Tesla“ sukurtos transporto priemonės jau gali laikytis nurodytos kelio juostos, kontroliuoti distanciją iki kito automobilio ir išvengti susidūrimo be vairuotojo įsikišimo.

Bepiločius automobilius kuria ir kiti gamintojai. Tai „Kia“, „Mercedes-Benz“, „Renault“, „Nissan“ ir „Ford“. Jau vyksta šių automobilių testavimas bendrojo naudojimosi keliuose. Pavyzdžiui, „Google“ automobilis JAV keliais jau nuvažiavo du milijonus bandomųjų kilometrų.