Klubo „Retro broliai“ prezidentas ir šio renginio organizatorius Rolandas Kripaitis dar kartą įrodė seną tiesą. Keliaudami po Lietuvą reikia nebijoti nusukti nuo pagrindinių asfaltuotų kelių. Tik už šimto ar dviejų šimtų kilometrų nuo namų galite atrasti fantastiškų istorinių vietų, įsimintinų pastatų ir paminklų.

Renginio „Mes važiuojame 2019!” dalyvius pasveikinęs ir istorinę techniką pašventinęs Joniškėlio Švč. Trejybės klebonas Virgilijus Liuima visiems atvažiavusiems palinkėjo saugių kelionių ir atidumo vairuojant.

Daugiau nei dviejų šimtų istorinės technikos kolona Iš Joniškėlio važiavo į Pasvalį. Nuotaikos negadino vėsokas ir lietingas oras, gabaliukas žvyrkelio, kurio paprastai senų ir brangių automobilių savininkai nemėgsta.

Pasvaliečio Eugenijaus Malinausko sumanytas renginys tapo didele ir džiugia Pasvalio o ir visos Lietuvos istorinės technikos gerbėjų švente. Nors dėl parado buvo uždarytos pagrindinės Pasvalio gatvės, nebuvo matyti nė vieno pikto ar paniurusio miestelėno. Vieną kartą per metus Pasvalys, o nuo šių metų ir Joniškėlis, bent kelioms valandoms tampa švente, kurios svarbiausias akcentas – unikalūs automobiliai ir motociklai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)