Konkursas vyko keturis mėnesius. Žurnale ir internete buvo pateikiamos VĮ „Regitra“ specialistų parengtos teorinės užduotys, į kurias atsakymus skaitytojai siuntė internetu. Į finalinį etapą buvo atrinkti 84 teisingai į visus klausimus atsakę skaitytojai iš visos Lietuvos.

Konkurso finalas VĮ „Regitra“ patalpose ir egzaminų aikštelėje vyko dviem etapais. Pirmojo etapo nugalėtojams reikėjo per pusvalandį kompiuteriu atsakyti į 30 teorinių klausimų. Po to 15 teisingai ir greičiausiai atsakiusių pateko į antrąją finalinio etapo dalį. Finalininkai varžėsi ecodriving.lt komandos specialiai paruoštoje trasoje, kurioje pranašumą turėjo ne greitai važiuojantys ir ekstremaliai stabdantys, bet paisantys saugaus ir racionalaus vairavimo.

Po dviejų važiavimų paaiškėjo saugiausias Lietuvos vairuotojas, kuriuo tapo Darius Bikauskas iš Vilniaus, jis laimėjo itališką „Aprilia“ motorolerį. Antrosios vietos laimėtojas Egidijus Lekavičius iš Alytaus buvo apdovanotas kasko draudimu, trečiosios – Darius Jonaitis iš Mažeikių – padangų komplektu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją