„Išvažiavome pasirodyti žmonėms. Kaip jums mūsų naujasis „Excalibur Phaeton“ modelis“, – socialinio tinklo paskyroje klausė pareigūnai.

Internautai netruko pasidalinti ir savo atsakymais. Vieni pareigūnus gyrė už tokią iniciatyvą, kiti juokėsi, kad patruliuodami tokiu automobiliu liktų nieko nepešę, mat pavyti pažeidėjus būtų kone neįmanoma. Tiesa, kai kurie komentavo, kad nuo pareigūnų, važiuojančių „Excalibur Phaeton“, net ir bėgti nesinorėtų, o priešingai – atsirastų laukiančių patikrinimo, kad tik galėtų modelį apžiūrėti iš arčiau ar net su juo nusifotografuoti.

Žinoma, kai kurie nevengė ir kritikos teigdami, kad pareigūnai tokiems pirkiniams tik švaisto pinigus. „Kažin kiek reikėjo mokesčių mokėtojams sumokėti už tai“, – komentavo internautas. „Radom, kur pinigai valstybės iškeliauja... Tokiom nesamonėm“, – neatlyžo kitas.

Vis tik netrukus pareigūnai aistras ėmė raminti ir prisipažino, kad tokio pirkinio savo garaže neturi, mat tai – tik fotomontažas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)