Kariško stiliaus „Hammeriai“ rinkoje pasirodė 1990-ųjų pradžioje, tačiau dar niekada nebuvo taip prastai perkami kaip dabar. Šiemet šių visureigių nupirkta 60 proc. mažiau nei pernai.

Todėl „Hummerių“ pardavėjai laužo galvas, kaip susigražinti pirkėjus. Minėtos atstovybės St.Louise atstovas Jimas Lynchas nusprendė, kad kartu su automobiliais pardavinėjami pistoletai, šautuvai ir kulkosvaidžiai gali išgelbėti verslą.

„Tai natūralu. Mūsų pirkėjai mėgsta pramogauti ir sportuoti lauke, tad ginklai juos labai domina. Mes labai atsakingai vertiname savo misiją patenkinti klientų poreikius“, – sakė visureigių pardavėjas.

J.Lynchas pridūrė, kad kai kurie jo darbuotojai turi darbo su ginklais patirties: „Pas mus dirba į pensiją išėjęs policininkas, kuris dirbo ginklų skyriuje ir yra puikus šaulys“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją