Lankytojai galėjo ir įsigyti reikiamų detalių, aprangos ir aksesuarų, gauti informacijos apie remonto ir patobulinimų galimybes, ekspertų patarimų ir sužinoti apie įvairius motociklininkų klubus.

Parodoje Kipsaloje dalyvavo ir lietuvių sporto klubas „Coffee Racers“, pristatydamas savo renginius motociklininkams visose trijose Baltijos šalyse.

„Mums įdomiausia pasirodė tai, kad „YamahaBaltijos valstybėse pristatė savo naująjį sportinį „R1“, ant kurio buvo galima pasėdėti, išbandyti. „Kawasaki“ turėjo pristatyti vienintelį Baltijos valstybėms skirtą „H2“ modelį, tačiau prieš pat parodą jį nupirko suomis. „Ducati“ pristatė unikalųjį „Ducati Scrambler“. KTM pademonstravo elektra varomą bekelės motociklą“, - įspūdžiais dalijosi sporto klubo „Coffee Racers“ vadovas Adomas Dautartas. Jam patiko ir smagūs ir unikalūs retro motociklai, tarp kurių buvo VEF – vienintelis toks išlikęs pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)