Patikrinusi daugiau nei 2 tūkstančius kilogramų sveriančios iškabos įtvirtinimus, planetos rekordą užfiksavo ir patvirtino oficiali Gineso teisėja. Tai nėra vienintelis tokio pobūdžio „Ford“ rekordas. Kiek anksčiau, viename Saudo Arabijos miestų iškelta „Ford“ reklama taip pat buvo įtrauka į pasaulio rekordų knygą. Ispanijos rekordas pastarąjį pranoko 241,93 kv. metrų.

Nuėmus iškabą, ji bus paaukota neįgaliųjų įdarbinimo centrui „Apascovi Foundation“ – čia ją perdirbs ir prikels antram gyvenimui.

„Naujasis „Ford EcoSport“ – didžiausias „Ford“ koncerno debiutas šiemet. Anot gamintojų, sukurtas tiek gyvenimui mieste, tiek už jo ribų, „Ford EcoSport“ jau parduodamas daugelyje Europos šalių, taip pat – ir Lietuvoje, į kurią atvyks kovo mėnesį.

Pirmą kartą „Ford“ išleido unikalią versiją „EcoSport ST-Line“. Ji papildys sportinio stiliaus ir dinamikos įkvėptų „Ford“ modelių liniją, kurioje jau puikuojasi „Edge ST-Line“, „Fiesta ST-Line“, „Focus ST-Line“, „Kuga ST-Line“, „Mondeo ST-Line“ bei „S MAX ST-Line“ automobiliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją