33-ejų dr. Chiragas Patelis naudojosi jo verslo partnerio tėvui išduotu leidimu statyti automobilį neįgaliojo vietoje prie vienos iš jo odontologijos klinikų „Perfect Smile“ pietų Londone ir taip išvengė apie 15 svarų per dieną siekiančio mokesčio.

Jis pripažino naudojęsis leidimu šešis kartus 2009-ųjų gruodį ir dar du kartus esą supainiojo ženklą, tačiau odontologas nesutiko su kaltinimais dėl sukčiavimo.

Teisę statyti automobilį neįgaliojo vietoje turėjęs Ch. Patelio verslo partnerio tėvas mirė 2008 m.

Ch. Patelis naudojosi šiuo leidimu, nes neseniai buvo pardavęs savo „Bentley“ ir įsigijęs 140 tūkst. svarų (554,5 tūkst. Lt) kainuojantį raudoną „Ferrari California“, o dėl šios priežasties leidimas naudotis stovėjimo vieta, už kurią per metus mokama 540 svarų (2,1 tūkst. Lt), buvo nebegaliojantis. Naują automobilį įsigijęs odontologas galėjo nemokamai gauti laikiną leidimą kol bus sutvarkyti formalumai dėl pasikeitusio automobilio, tačiau vietoj to jis nusprendė pasinaudoti mirusio žmogaus leidimu, kuris jau nebegaliojo apie 16 mėnesių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją