Pietų Korėjos komandos nariams Kim Cheong Ju, Ahn Dre ir Lee Sahngseok pagrindinis prizas atiteko už jų sukurtą „Ferrari“ dizaino koncepciją pavadinimu „Eternità“. Jų kūrinys ne tik pabrėžė elegantiškumą ir eksterjero linijas, tačiau tuo pat metu akcentavo kuro sąnaudų mažinimą, pritaikant alternatyvaus kuro sistemas. Antroji ir trečioji vieta atiteko IED (Turinas, Italija) ir Londono Karališkojo menų koledžo (Londonas, Didžioji Britanija) komandoms. Visi dalyviai vertinimo komisijai turėjo pristatyti dvimates ir trimates savo kūrinių vizualizacijas, įskaitant 1:4 masteliu pagamintą realų modelį.

Laimėtojams apdovanojimus asmeniškai įteikė „Ferrari“ vadovas Luca di Montezemolo. „Aš savo akimis išvydau daugybę naujų ir originalių idėjų, kurias mums pateikė visi šie talentingi dalyviai. Iš jų galima jausti didžiulę aistrą ir atsidavimą šiam darbui, – sakė L. Montezemolo. – Esu įsitikinęs, jog kai kurie šių pasiūlymų bus įdiegti ateities „Ferrari“ modeliuose“.

Taip pat buvo skirti du papildomi prizai: Pietų Korėja laimėjo „Autodesk Design“ apdovanojimą, o Kinijos Jiangnan universiteto komandai suteiktas „Netikėčiausio technologinio sprendimo“ apdovanojimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją