Naujieji modeliai CF 85 ir XF 105 Ate ( pažangus transporto efektyvumas) aprūpinti aerodinaminiais paketais, į kuriuos įeina kabinos stogo ir šoniniai aptakai, atsparūs smūgiams ir oro pasipriešinimą mažinantys šoniniai išorės apmušalai. Šių priemonių efektyvumą papildo mažesnį riedėjimo pasipriešinimą turinčios padangos – 315/70 R 22,5, kurios, beje, kartu sumažina transporto priemonės aukštį ir tuo pačiu – oro pasipriešinimą.

Naujieji „Ate“ modeliai turi patobulintą specialų 12,9 l. jėgos agregatą MX, pasiekiantį 460 AG ir užtikrinantį EEV emisijos standartą. Šio variklio vidaus trintį padeda sumažinti atnaujinti stūmokliai ir nauji jų žiedai, o darbo efektyvumą padidina optimizuota degalų įpurškimo ir variklio tepimo sistemos. Izoliuotos turbokompresoriaus ir išleidimo kolektoriaus angos užtikrina geresnį oro srauto tiekimą.

Jeigu variklis dirba tik tuščiąja eiga, po penkių minučių jis automatiškai išsijungia, o variklio darbo efektyvumą ir ekonomiškumą vairuotojui padeda kontroliuoti aiškiai monitoriaus ekrane rodomos momentinės ir vidutinės degalų sąnaudos.