Reportaže matyti, kaip du „Dodge Charger Pursuit“ markės automobiliai lenktyniauja, skambant padrąsinamiems žiūrovų šūksniams.

Neaišku, kokie varikliai buvo tų dviejų automobilių – 292 arklio galių, 3,6 l darbinio tūrio variklis „Pentastar V6“ ar 370 arklio galių 5,7 l darbinio tūrio variklis „Hemi V8“. Tiesa, sprendžiant iš automobilio greičio, veikiausiai būta galingesnių variklių.

Dalaso apygardos šerifo apygarda informavo, kad tokie policijos veiksmai ne tik neteisėti, bet dar ir vadovai apie juos sužinojo, kai reportažą iš lenktynių išpublikavo internete.

Šerifui toks pavaldinių elgesys nepatiko, bet gyventojų reakcija buvo priešinga. „Mes tai palaikėme pozityviu ženklu, turint omenyje tai, kas vyksta šioje šalyje. Būtų neteisybė, jei juos nubaustų“, – sakė vienas lenktynių dalyvis.

„Yello Belly Dragstrip“ lenktynių organizatoriai nepateikė komentaro.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)