Organizatoriai skelbia, kad renginys po vienu stogu suburs „drifto“ pasaulio įžymybes, įdomiausius projektus, organizatorius „blogerius“, teisėjus, inžinierius, fotografus, ir žinoma – fanus.

„Laukiame 50-ies įdomiausių ir įspūdingiausių PRO, „SemiPRO“ bei „Street“ klasių lenktyninių automobilių, kuriems dienos pabaigoje bus teikiami apdovanojimai. Rinksime įdomiausią projektą, geriausią stendą, žiūrovai rinks savo favoritą“, – sakė organizatoriai.

Drifto automobiliai

Žiūrovai galės išgirsti ir šonąslydžio žvaigždžių diskusiją apie sportą su organizatoriais, teisėjais, į pokalbį galės įsitraukti ir patys fanai. Diskusiją moderuos Mantas Kuzmarskis ir Linas Ramoška.

„2022 Drifto klasės susitikimas“ renginio metu taip pat vyks praėjusio Lietuvos „drifto“ sezono, bei jau tradicija tapusių papildomų nominacijų apdovanojimai.

Drifto automobiliai

Fotografijų parodoje eksponuojami darbus bus galima nusipirkti. „Driftingo“ bendruomenės fotografai atidavė organizatoriams geriausius savo kadrus tam, kad būtų surinkta pinigų nukentėjusiems nuo karo Ukrainoje. Visi už parduotas nuotraukas gauti pinigai bus perduoti paramos organizacijoms.

Žiūrovų ir dalyvių lauks įvairios veiklos, žaidimai, poilsio zona, maistas ir gėrimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją