Kiekvieną ketvirtadienį, 21.30 val. per „Delfi TV“ bus galima žiūrėti, kaip „UBR Team“ pasivadinusiam brolių duetui sekasi pirkti ir parduoti automobilius taip, kad tikslas – išskirtinis „Mercedes-Benz E63 AMG“ (W213) taptų ranka pasiekiamas.

„Pradėjome nuo nulio eurų, išsivalėme savo garažą, pardavėme viską, ką turėjome po pirmojo projekto. Pradėjome pirkti ir pardavinėti automobilius iš naujo, tai šiai dienai jau turime susirinkę 8 tūkst. eurų“, – pasakojo Aurimas, „UBR Team“ narys.

Tačiau tokia suma – tik nedidelė dalis to, ko prireiks. Jeigu prieš metus pirktam BMW M5 įsigyti reikėjo maždaug 15 tūkst. eurų, tai dabar norimam „Mercedes-Benz“ prireiks kelis kartus didesnės sumos – maždaug 65 tūkst. eurų.

„Pradedant šį projektą mūsų tikslas buvo vienas – neinvestuoti nė cento savų pinigų“, – pabrėžė pašnekovas.

Pasak jo, labai tikimasi, kad įsigyti norimą automobilį pavyks iki 2022 m. vasaros, o labiausiai norėtųsi tikslą pasiekti per metus.

„Svarbiausia, kad netrukdytų karantinas, nes mums tikrai paveikė visi apribojimai, automobilių prekyba sustojo“, – išdavė Aurimas.

Pasitaiko tikrų „perliukų“

Pašnekovas sakė, kad perkant ir parduodant naudotus automobilius pasitaiko visko: kartais į rankas patenka tikras šlamštas, o kartais – visiškas lobis. Taip nutiko su senutėliu trečios kartos „Volkswagen Golf“.

„Nusipirkome tą automobilį už 100 eurų, nes žmogaus sąlyga buvo tokia, kad padėtume jam į „Volvo“ įdėti variklį. Padėjome, o vėliau aukcione tą patį „Golf“ pardavėme už 1900 eurų. Nes, pasirodo, tai buvo jubiliejinis, 10-milijonasis „Golf“, – prisiminė pašnekovas.

Tiesa, kartais tenka ir kaip reikiant pavargti. Pavyzdžiui, vienam, dabar turimam, automobiliui „UBR Team“ jau trečią kartą keičia variklį, mat šis vis sugenda nepataisomai.

„Bet, kaip sakau aš, nėra blogų mašinų, tik bloga kaina. Todėl dažniausiai stengiamės pasiūlyti žmonėms bent kažkokią sumą už jų parduodamą automobilį“, – neslėpė pašnekovas.

Anot jo, tokie automobiliniai nuotykiai ir yra tai, kas labiausiai žavi Lietuvos benzingalvius, jau pamėgusius „UBR Team“ nuotykius. Nuo šiol juos kiekvieną ketvirtadienį 21.30 val. matys „Delfi TV“ žiūrovai.

Delfi TV – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)