Požiūrį į neigiamus komentarus „Bimmer Club Lithuania“ nariai drauge su šokių muzikos leidėju Edgaru Uknevičium-Fanatico nusprendė keisti vaizdo klipe parodydami, ką iš tiesų veikia BMW ženklo gerbėjai. Kauno gatvėse filmuotoje medžiagoje – daugybė įvairiausių BMW automobilių, kurių vairuotojai, teigiama išplatintame pranešime žiniasklaidai, važiuoja nepažeisdami Kelių eismo taisyklių (KET).

Muzikinį kūrinį, pavadintą NRG, sukuręs Fanatico tikina, kad šitaip norima pakeisti nusistovėjusį požiūrį į BMW vairuotojus.

„BMW vairuotojus labai erzina socialiniuose tinkluose sklindantys pasityčiojimai iš šios markės gerbėjų, nes jie kaip ir kiti žmonės vairuoja taip, kaip moka, ir tiki, jog keli praeityje kitų vairuotojų įvykdyti nusikaltimai neturi būti paversti stereotipais. Klubo nariai dažnai jaučia spaudimą gatvėse ir pokalbių metu, jog BMW vairuoja tik „marozai“. Tokios kalbos ne tik mažina žmonių savivertę, bet ir kenkia daugelio BMW klubų reputacijai bei formuoja neatitinkantį realybės visuomenės požiūrį“, – akcentavo „Bimmer Club Lithuania“ nariai.

Muzikos prodiuseris pabrėžė, kad vaizdo klipu norima parodyti, jog BMW vairuotojantys žmonės nėra prasti vairuotojai ir nereikia jiems klijuoti blogų etikečių.

„Mes važinėjame tvarkingai, nepažeidinėjame taisyklių ir nedaužome stotelių, mes mėgstame savo automobilius ir jiems jaučiame ne tik piniginę, bet ir sentimentalią vertę, saugome juos ir važinėjame pavyzdingai“, – komentavo muzikos prodiuseris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (201)