Kadangi automobiliai darosi vis sumanesni, privalo būti tobulinamos ir jų valdymo balsu sistemos, kad jos suprastų žmonių kalbos niuansus. Ateityje automobilio sistemos taip pat turės „susivokti“, ar joms duodamas nurodymas, ar šiaip kalbama apie nesusijusius dalykus.

Būtent į tai „Nuance“ sutelkia dėmesį mums kalbant. Kompanija nori, kad programinės įrangos kūrėjai pirmiausia įdiegtų internetą automobiliuose ir tada pritaikytų individualaus vartotojo kalbos atpažinimą prie konkrečių programėlės poreikių taip, kad būtų atpažintas kontekstas, semantika ar natūrali šnekamoji kalba.

Ši atpažinimo sistema gali būti dar labiau tobulinama ir atpažinti konkrečių regionų akcentus. Kitaip tariant, kalbos programinė įranga atpažins jūsų akcentą priklausomai nuo to, esate iš Marijampolės, Plungės ar Vilniaus rajono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)