Žurnalistai ne tik domėjosi apie Druskininkus, bet ir apie mero Ričardo Malinausko turimą techniką. Jo garaže galima rasti ir ankstesnės kartos „Maserati Quattroporte“. Žemiau pateikiame keletą ištraukų iš straipsnio.

„Praėjusio amžiaus paskutinio dešimtmečio pabaigoje Druskininkai – kurortas, išgarsėjęs dar Rusijos imperijos metais ir vėliau įtvirtinęs savo visasąjunginio kurorto statusą – buvo visiškai apleistas. Žlugus Sovietų Sąjungai nebeliko turistų, kurortas ritosi žemyn tiesiog akyse. Kaip pavyko jį reanimuoti, reformuoti, pritraukti daugiamilijonines investicijas, o paskui jas ir turistus, portalui tut.by papasakojo Ričardas Malinauskas, kažkada buvęs sėkmingas verslininkas, o dabar jau trylika metų – Druskininkų meras.

(...)

Ričardas Malinauskas
Čia iš tiesų nepriimta žiūrėti investuotojui į kišenę ir gėdytis savo pajamų, nors mažame mieste ką nors nuslėpti ir norint būtų sudėtinga. Pavyzdžiui, dar pirmą kartą lankantis čia, vietiniai papasakojo, kad meras turi „Maserati“.
„Turiu, ir ką?, – patvirtina R. Malinauskas. – Aš užsiiminėjau automobilių sportu. Esu sporto meistras, tris kartus Baltijos šalių čempionas. Aš turiu ne tik „Maserati“ – ir motociklas, ir kateriai, ir kemperiai. Štai šiandien parade važiuos didelis kemperis, merginos „go-go“ šoks. Jis mano, atidaviau vandens parkui, kad per miestą pervažiuotų, pasireklamuotų. Man negaila.“
Maserati Quattroporte
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)