Situacija kebloka. Prabangių automobilių nuomos kompanija išnuomojo superautomobilį klientui ir jau po dienos sulaukė skambučio, kad jų automobilis paliktas gatvėje. Vėliau paaiškėjo, kad išskirtinį modelį išsinuomojęs amerikietis užkabino aukštintą važiuoklę turintį pikapą, bandė bėgti iš eismo įvykio vietos ir vėliau buvo sulaikytas.

Kai buvo tikrinamas superautomobilis, jo salone buvo aptikta gausybė alkoholinių gėrimų butelių ir taurių.

Vyras nė blogiausiame sapne nesitikėjo, kad superautomobilio remontas bus toks brangus. Mat už įlenkimą ant priekinio sparno, nubrauktą šoną, nulaužtą šoninį veidrodėlį ir kitką teko atseikėti 69 tūkst. JAV dolerių.

Ir šią sumą prabangių automobilių nuomos kompanija „Royalty Exotic Cars“ skaičiuoja neįskaičiuodama nei darbų, nei dažymo kainos.

Jei norėtumėte palyginti, ką galima įsigyti už mažiausiai 69 tūkst. JAV dolerių, derėtų žinoti, kad už tiek pavyktų nusipirkti neblogą „Porsche Boxster“ ar „Porsche Cayman“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)