„Caroline Cars“ servisas įsikūręs Norviče (Didžioji Britanija) ir sulaukia gausybės klientų – tiek vyrų, tiek ir moterų, rašo dailymail.co.uk.

„Lankymasis servise daugumai moterų gali būti siaubinga patirtis – žinau moterų, kurioms lengviau vaikščioti pas odontologą nei pas mechanikus, – sakė C. Lake. – Ne vienai jų teko nepelnytai patuštinti piniginę, nes joms buvo pasakyta, kad automobiliui reikia brangesnio remonto. Todėl moterys ateina čia, nes žino, jog manimi galima pasitikėti, jog aš nesiruošiu jų apiplėšti. Noriu jas paskatinti jaustis saugiai šioje aplinkoje, kur jos dažniausiai nieko nenutuokia apie automobilius“.

C.Lake karjera garažuose prasidėjo nuo to, kad jai 4 metus teko nemokamai dirbti, kol pavyko įtikinti savo bosą ją įdarbinti. Taip ji tapo pirmąja moterimi techninių apžiūrų kontroliere Britanijoje.

Vis dėlto prisiklausiusi daugybės skundų iš dailiosios lyties atstovių ji nusprendė imtis savo verslo. Iš pradžių jai padėjo dvi draugės – Viv ir Moranda, vėliau į pagalbą teko kviestis ir keletą vyriškių. Rožinė uniforma visiems serviso darbuotojams yra privaloma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)