Apklausoje dalyvavo 1 000 žmonių. 54 proc. apklaustųjų prisipažino, kad bent kartą gyvenime yra mylėjęsi automobilyje. 22 proc. nuomone, mylėtis mašinoje – nuostabu, 32 proc. manymu, gandai apie neįtikėtinus sekso automobilyje potyrius gerokai perdėti.

Vyrų ir moterų bei skirtingo amžiaus asmenų nuomonės taip pat skyrėsi. Visiškai patenkinti seksu automobilyje buvo 28 proc. vyrų ir 18 proc. moterų. Tokiems nuotykiams nepritarė 39 proc. moterų ir tik 11 proc. vyrų.

Įdomiausia, kad skirtingo amžiaus žmonių nuomonės nesutapo su visuomenėje vyraujančiais stereotipais. Tik 13 proc. 18–24 m. jaunų žmonių iš tiesų patiko seksas automobilyje. Ekstremalios patirties privalumus įžvelgė 39 proc. vyresnių nei 55 m. žmonių.

Autoquake.com sudarė sąrašą dešimties automobilių, kuriuose žmonėms labiausiai patiko mylėtis.

Pirmoje vietoje – pakankamai erdvus meilės žaidimams „Mercedes-Benz“ E klasės modelis. Antroje vietoje už originalumą atsidūrė „Volkswagen Beetle“ automobilis. Trečioje vietoje – „Ferrai 458 Italia“, ketvirtoje vietoje už septinto dešimtmečio stilių atsidūrė „Mini Cooper“, penktoje – „Volvo V70“ (apklausos dalyvių manymu, jame itin patogu mylėtis šuniuko poza).

Šeštoje vietoje – hečbekas „Volkswagen Golf GTI“. Septintoje vietoje atsidūręs kabrioletas „Alfa Romeo Spider“, apklausos dalyvių nuomone, yra romantiškas. Aštuntoji vieta už prabangumą atiteko „Rolls-Royce Ghost“. Devintą ir dešimtą vietas užėmė atitinkamai „Aston Martin Vanquish“ ir „Land Rover Discovery“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)