Pokalbio metu Deividas Alejūnas pasakojo apie atvejį, kai buvo vežamas taksi automobiliu, o vairuotojas, nors ir klausė jo muzikos, bet nepažino atlikėjo, nors jie ir kalbėjosi apie tuo metu automobilyje skambėjusią „8 Kambario“ muziką.

Kitas grupės narys Karolis Talutis papasakojo, kad konfliktų kelyje išvengti ne visada pavyksta. Jis prisiminė istoriją kai vairavo autobusiuką, o kitam eismo dalyviui pasirodė, jog K. Talučio autobusiukas jam trukdė. Įsižeidęs nepažįstamasis išlipęs kumščiu apdaužė jo autobusiuką. K. Talutis jam nieko neatsakė, tik palinkėjo greito rankos gijimo.

Nuo šiandien lietuviškame internete startuoja nauja laida – „Lietuvos greičiausi“. Projekto kūrėjų tikslas – išsiaiškinti, kas iš Lietuvos žinomų žmonių yra greičiausias. Pirmoje serijoje svečiavosi hip-hopo žvaigždės „8 kambarys“.

Grupės nariai Deividas Alejūnas ir Karolis Talutis buvo itin atviri pasakodami apie savo pirmus pačių pirktus automobilius, patirtus eismo įvykius ir keliuose išgyventus nuotykius. Deividas išklojo Karolio automobilines nuodėmes, o Karolis irgi neliko skolingas. Vėliau vaikinai pagaliau visiems laikams išsiaiškino, kuris iš jų greičiau važiuoja lenktynių trasoje.

Laidą veda tituluoti lenktynių komandos „JUDESY racing“ lenktyninkai: Jonas Gelžinis, Ignas Gelžinis ir Jonas Karklys. Visiems trims tai pirmas kartas laidos vedėjų rolėse. Paklausti, kur baisiau filmavime ar lenktynėse, broliai Gelžiniai sakė: „Lenktyniavimas, vienareikšmiškai. Ten nesumontuosi, neiškirpsi ir neperfilmuosi, grimas nepaslėps ašarų, o įrašytas žiūrovų plojimo garsas neužgoš tavo prastų sprendimų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją