Gamintojo atstovų pranešime žiniasklaidai nuraminama, kad filmas yra ankstesnių pasaulinio pasisekimo sulaukusių vaizdo klipų, tokių kaip „The Epic Split“ su Jeanu-Claude'u Van Damme'u ir „The Hamster Stunt“ tęsinys.

„Volvo Trucks“ naujausiame bandymų realiomis sąlygomis filme „Look who’s driving“ keturmetė Sophie nuotolinio valdymo pulteliu statybų aikštelėje vairuoja 18 tonų „Volvo FMX sunkvežimį.

Per pastaruosius metus šiam modeliui buvo įdiegtos kelios naujos funkcijos, todėl šiuo bandymu gamintojas siekia parodyti sunkvežimio galimybių ribas ir kaip lengvai jis susidoroja su sudėtingiausiomis užduotimis savo darbo aplinkoje.

„Siekdami parodyti sunkvežimio galimybes, norėjome, kad jis įveiktų tikrą iššūkį. Koks vairuotojas bandytojas yra pramuštgalviškesnis už nenuspėjamą keturmetę?“, – klausia „Volvo Trucks“ viceprezidentas Ricardas Fritzas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją