„Panašu, kad pasaulis keičiasi ir vėl grįžtame atgal“, – liūdėjo įrašu pasidalinęs vairuotojas, pridūręs, kad savo automobilį paliko Vilniuje, Ateities gatvėje.

Ne vienas, pamatęs tokį įrašą, stebėjosi, kad degalų vagystės, kai išlaužiamas bakas ir išsiurbiami degalai naudojant žarną ir siurblį, dar tebėra populiarios, mat, kalbėjo vairuotojai, atrodė, kad tokio tipo nusikaltimai jau baigėsi seniai.

Antra vertus, pastebėjo ne vienas, kad prie to privesti galėjo ir augančios degalų kainos. Ne vienas spėjo, kad tokiai situacijai užsitęsus, vairuotojų, netekusių degalų, skaičius tik augs.

Dar vienas vairuotojas pasidalino, kad panašūs nusikaltimai vyksta ir greta sostinės prekybos centro Akropolis. Jis akcentavo, kad nors stovėjimo aikštelė ten stebima vaizdo kamerų, vagys darbuojasi prisidengę veidus ir apšvarina tuos automobilius, kurie pastatyti arčiau miškelio.

„Dengia veidus, turi siurblį ir 50 litrų degalų baką išsiurbia per porą minučių“, – kalbėjo vairuotojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)