Kaip pasakojo Kalifornijos greitkelių patruliai, minivenas važiavo maždaug 115 kilometrų per valandą greičiu, kai atsitrenkė į 105 kilometrų per valandą greičiu važiavusio motociklo galą. Motociklininkas Chainas Arunritthirotas „CBS Local“ sakė nuo smūgio buvęs nusviestas maždaug 60 metrų į šalį. 25-erių metų amžiaus miniveno vairuotojas George’as Valentinas nuvažiavo stumdamas prie miniveno priekio prisitvirtinusį motociklą, informuoja thedrive.com.

Incidentą nufilmavo ir „YouTube“ paskelbė pro šalį važiavęs Willas Panda, kuris pamatė, kaip G. Valentino vairuojamas minivenas dideliu greičiu stumia motociklą, iš kurio laksto žiežirbos.

Galiausiai motociklas atsikabino, ir jo nuolaužos buvo rastos kelkraštyje.

Vėliau buvo aptiktas ir tuščias minivenas. Pranešama, kad jis atsitrenkė į tvorą. Kitą dieną G. Valentinas buvo suimtas, kai atvyko pranešti apie neva pavogtą miniveną. Paskui vyras prisipažino vairavęs transporto priemonę ir buvo apkaltintas pabėgimu iš avarijos vietos.

Šį keistą įvykį dar keistesnį padarė motociklininko C. Arunritthiroto komentaras televizijos kanalui „CBS2/KCAL9“: „Manau, kad jis taip pasielgė tyčia, tarytum mane medžiojo.“

Kalifornijos greitkelių patrulių teigimu, po avarijos C. Arunritthirotas skundėsi tik skausmu rankose ir kojose, tačiau rimtesnių sužeidimų išvengė. Galbūt jam vertėtų įsigyti loterijos bilietą. Jeigu laimėtų, galėtų nusipirkti naują motociklą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)