Vaizdo įraše matyti, kad dujų cisterną vežančio sunkiasvorio vairuotojas važiuoja per vieną tiltą Italijoje. Tilto viduryje matyti, kad eismas stoja, formuojasi spūstis. Tačiau to ypač degų ir sprogų krovinį vežantis žmogus nepastebi.

Kameros užfiksuoja avarijos akimirką. Vilkikas nė nestodamas rėžiasi į priekyje esančių vilkikų eilę ir į gabalus išsitaško pats, drauge ištaškydamas ir priešais buvusią transporto priemonę.

Tačiau tai – dar ne viskas. Nuo smūgio vilkikas užsidega, o kaitra, panašu, pakenkia ir cisternai. Po kelių akimirkų vežamos dujos sprogsta ir į viršų šauna kelių dešimčių metrų liepsna.

Policijos pareigūnai po eismo įvykio pasakoja, kad sprogimas buvo išties galingas: ant tilto atsirado duobė, buvo pažeista statinio konstrukcija, tad teko uždaryti eismą abejomis kryptimis.

Pranešta ir apie tai, kad mažiausiai du žmonės eismo įvykio metu žuvo. O dar kelios dešimtys buvo sužaloti, nudeginti, supjaustyti po sprogimo į aplinką pažirusių stiklų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)