Incidentas nufilmuotas kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 38 kilometre. Vilkiką vairavęs M. S. (gim. 1978 m.), keisdamas važiavimo kryptį ir persirikiuodamas iš pirmos eismo juostos į antrąją eismo juostą, neparodė kairiojo posūkio signalo, sukėlė pavojingą situaciją kelyje, priversdamas gretima juosta ta pačia kryptimi važiavusį policijos automobilio vairuotoją staigiai keisti judėjimo kryptį ir greitį.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariatas už pažeidimus M. S. skyrė 400 Lt baudą su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu 3 mėnesiams.

Policija primena vairuotojams, kad tvarka ir eismo saugumas keliuose labiausiai priklauso nuo pačių vairuotojų. „Būkite budrūs prie vairo, nes kitą kartą ir viena sekundė išsiblaškymo, gali būti didelės tragedijos priežastimi. Prieš pradėdami lenkti, įsitikinkite ar nė vienas iš važiuojančių paskui jus vairuotojų, kuriems galėtumėte sukliudyti, nepradėjo lenkti, o tam jums visada pagelbės galinio vaizdo veidrodėliai“, – rašoma policijos pranešime žiniasklaidai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (280)