Sutelktos trijų šalių policijos pareigūnų pajėgos siekia užtikrinti, kad Europos keliuose nežūtų nė vienas žmogus. Kartu norima dar kartą atkreipti visuomenės dėmesį į saugumą keliuose, ypač į tai, kad leistino (saugaus) važiavimo greičio viršijimas yra vienas dažniausiai transporto priemonių vairuotojų daromas Kelių eismo taisyklių pažeidimas, turintis didelę įtaką saugiam dalyvavimui eisme ir avaringumui keliuose.

Prevencinėje priemonėje dalyvaujantys Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai dirbs magistraliniuose keliuose A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda, A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai, A8 Panevėžys–Aristava–Sitkūnai, A10 Panevėžys–Pasvalys–Ryga ir A17 Panevėžio aplinkkelis.

Kelių eismo taisyklių pažeidimams fiksuoti bus taikomi tiek viešojo, tiek ir neviešojo patruliavimo būdai, naudojami mobilieji ir stacionarūs greičio matavimo prietaisai, kitos specialiosios priemonės, vaizdo ir garso įrašymo technika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją