Vaizdo stebėjimo kameros Lvove, Ukrainoje, įamžino atvejį, kai „Ford Fiesta“ vairuotojas net dukart partrenkė tą pačią moterį, ėjusią pro viešojo transporto stotelę.

Vaizdo įraše matyti, kaip ryškiai geltono automobilio vairuotojas staiga pasuka į šaligatvio pusę, „Ford Fiesta“ persiropščia per nedidelį bortelį ir partrenkia priešais mašiną ėjusią moterį.

Nors greitis ir nėra didelis, moteris kaip reikiant atšoka nuo transporto priemonės ir yra parbloškiama ant žemės.

Matyti, kaip prasidaro automobilio durelės ir iš jų bando išlipti žmogus, matyt, patikrinti, kaip jaučiasi partrenkta moteris, tačiau staiga „Ford Fiesta“ vėl pradeda važiuoti į priekį.

Automobilis antrą kartą atsitrenkia į moterį, jau kartą spėjusią nukentėti nuo vairuotojo, pažeidusio Kelių eismo taisykles (KET). Laimei, šįkart greitis dar mažesnis.

Visgi tokio vaizdo neapsikentę praeiviai šoka prie automobilio ir puola atidarinėti jo durelių. Kuo baigėsi situacija, nėra aišku, tačiau vairuotojas sukeltą eismo įvykį paaiškino tuo, kad, esą, automobilis sugedo ir dėl to buvo partrenkta moteris.

Kokia bausmė teko vairuotojui, neskelbiama. Visgi Lvovo policijos pareigūnai, paviešinę vaizdo įrašą, pripažino, kad tokio atvejo per savo darbo metus dar nėra matę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)