Egidijus Bucius, feisbuko grupėje pasidalinęs nuotraukomis, sarkastiškai pastebėjo, kad lauke – stiprus vėjas. Jo nuotraukose matyti, kad aikštelėje paliktas „Renault“ buvo praviru vairuotojo šoniniu langu.

Visgi dėmesį traukia ne tai, o „Renault“ priekinis stiklas, kartu su visu veidrodėliu išluptas iš automobilio ir nuskridęs per visą aikštelę iki kitoje jos pusėje stovinčių transporto priemonių.

Audra pridarė nuostolių vairuotojams / "Facebook" grupė "Klaipėdos reidai II"

Kaip „Delfi“ aiškino automobilių remonto žinovai, tokią netradicinę žalą uraganinis vėjas greičiausiai sukėlė dėl to, kad aplink priekinį „Renault“ langą buvo rūdžių. Tad per šoninį langą įsiveržę vėjo gūsiai galėjo visai nesunkiai atplėšti nuo surūdijusio kėbulo stiklą, o vėliau – ir išlupti jį visai.

Skraidė konteineriai

Tai – ne vieninteliai nuostoliai, su kuriais teko susidurti pajūrio vairuotojams. Prasidėjus audrai pasipylė nuotraukos su ant automobilių užvirtusiais konteineriais. Kai kuriuos vėjas tiesiog kilstelėjęs išvertė, kitus išstūmė į gatvę ir nustūmė iki pat netoliese stovinčių transporto priemonių.

Audra pridarė nuostolių vairuotojams / "Facebook" grupė "Klaipėdos reidai II"

Negana to, audrai įsibėgėjus vairuotojai socialiniuose tinkluose perspėjo saugotis medžių, mat silpnesnius vėjas tiesiog nulaužė ir vertė ant greta stovinčių mašinų.

Audros nepagailėjo ir šviesoforų. Net keliose sankryžose ant stulpų pakabinti šviesoforai per naktį buvo nusukti į netinkamas puses, tad rytą į darbus suskubę žmonės sutrikę nesuprato, kaip įveikti sankryžas saugiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)