Sekmadienį, pirmąją Šv. Velykų dieną, šalia Šochačevo miesto Lenkijoje, esanti vaizdo stebėjimo kamera užfiksavo kone veiksmo filmą primenantį eismo įvykį. Įraše matyti, kad vairuotojas žiedinės sankryžos link artėja pernelyg dideliu greičiu, kad spėtų sustoti ar pasukti posūkį.

Atsitrenkęs į sankryžos bortus „Suzuki Swift“ automobilis pakilo į orą ir perskrido sankryžą, o iškart už jos „nuskynė“ medį bei atsitrenkė į vietinei bažnyčiai priklausantį ūkinį pastatą.

Avarijos metu automobilis buvo taip suniokotas, kad ugniagesiams teko sukarpyti automobilį, kad nukentėjusįjį pavyktų ištraukti.

Laimė, įvykio metu vairuotojas išgyveno bei gelbėjimo operacijos metu buvo sąmoningas. Policijos pareigūnai patikino, kad nuo vairuotojo sklido stiprus alkoholio kvapas, tačiau jis buvo per daug sužalotas, kad jo blaivumas būtų patikrintas įvykio vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)