Kaip skelbia Rusijos žiniasklaida, incidentas įvyko vilkikui važiuojant greitkeliu. Transporto priemonė vežė pavojingą ir degų – fejerverkų – krovinį.

Kai važiuojantis vilkikas užsiliepsnojo, kaitros neatlaikę ėmė sproginėti fejerverkai. Pastarieji tamsią naktį pavertė į kone naujametinę šventę, nuspalvinusią dangų. Tiesa, tik džiaugtis nebuvo ko.

Pranešama, kad transporto priemonės vairuotojas transporto priemonę išsinuomojo tam, kad galėtų nuvežti į reikiamą tašką fejerverkų krovinį. Sunkvežimio vairuotojas laiku pastebėjo nelaimę ir dar spėjo iššokti iš ugnies apimtos transporto priemonės.

Deja, incidento metu automobilis buvo liepsnų visiškai sunaikintas. Specialiosios tarnybos praneša, kad incidento metu nenukentėjo nei jis, nei aplinkiniai, nors fejerverkų šūviai sklido į visas puses.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)