Pareigūnų pranešime suskaičiuota, kad 40-metis taksi vairuotojas turėjo keturis butelius degtinės, vieną – brendžio ir aštuonias skardines alaus.

Iš taksi vairuotojo konfiskuotas alkoholis

Darbo metu taksistai negali vežiotis alkoholio, taigi užfiksuotas Alkoholio kontrolės įstatymo pažeidimas ir pradėta administracinė teisena.

Vairuotojas sutiko su pažeidimu, sakė, kad alkoholį įsigijo savo reikmėms ir kalbėjo žadėjęs vežtis jį į sodybą. Po susitikimo su Klaipėdos policijos patruliais vežtis jis nebeturės ko, nes visi buteliai paimti ir, neabejojama, bus konfiskuoti.

Pirmąjį kartą už tokį pažeidimą baudžiamam keturiasdešimtmečiui kol kas pasiūlyta sumokėti pusę numatytos minimalios baudos.

DELFI primena, kad dar prieš kurį laiką buvo kilęs nemažas triukšmas dėl to, kad pasikeitusi alkoholio pardavimo taisyklėms ir laikams, taksi automobiliai tapo savotiškais barais ant ratų.

Alkoholio įsigyti panorę klientai tiesiog skambindavo taksi iškvietimo numeriais, o atvažiavę vairuotojai parduodavo norimą kiekį alkoholio. Patikras pradėję policijos pareigūnai iš taksistų konfiskuodavo dešimtis butelių įvairaus alkoholio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)