Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato viršininko pareigas laikinai einantis Elonas Jablonskas šia žinia pasidalijo savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“. Tiesa, koks automobilis išriedės į gatves, pareigūnas nenurodo.

Tiesa, akylesni spėjo pastebėti, kad nors automobilis ir slepiamas, atpažinti, kad greičiausiai pareigūnai patruliuos nauju sidabro spalvos „Volkswagen Passat“, nesudėtinga.

Skelbia, kad automobilis buvo įsigytas pagal savivaldybės programą „Saugus Kauno rajonas“. Naująjį pirkinį šiandien pirmieji apžiūrėjo Kauno rajono savivaldybės vadovai.

Šiame automobilyje bus įdiegta visa reikalinga įranga (greičio matavimo ir kitų pažeidimų fiksavimo įranga) policijos pareigūnų patruliavimui.

„Šiuo metu kaip tik vyksta visi reikalingi procesai, kad kaip įmanoma greičiau automobilyje būtų įdiegta įranga ir pareigūnai galėtų su juo patruliuoti gatvėse“, - komentavo E. Jablonskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)