Ukmergės policijos bendruomenė savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino vaizdo įrašu, kuriame – Ukmergės Ramygalos ir Žiedo gatvų sankryža. Ši sankryža nėra reguliuojama šviesoforais, tačiau joje aiškiai matyti stovintys pirmumą nurodantys ženklai.

Sankryža filmuojama, o vaizdas, kurį pavyko įamžinti kameroms, kelia šiurpą.

Vaizdo įraše matyti, kaip į sankryžą pagrindiniu keliu, tiesiai, niekur nesukdamas atvažiuoja automobilis. Šis įvažiuoja į sankryžą ir rengiasi ramiai ją kirsti, kai prieš pat nosį praneria kita mašina.

Pastarosios vairuotojas nepaiso to, kad atvažiuoja iš šalutinio kelio. Nepaiso ir to, kad jam reikia sustoti prie sankryžoje esančio „Stop“ ženklo.

Kaip reikiant spausdamas akceleratorių jis neria tiesiai priešais važiuojantį automobilį. Miniveno greitis toks, kad automobilis, šoktelėjęs per provėžą, netgi atsiplėšia nuo kelio dviem ratais.

Nuo avarijos, kuri būtų pasibaigusi sunkiais sužalojimais, o galbūt net mirtimi, abu eismo dalyvius skiria vos akimirka.

Ukmergės policijos pareigūnai informavo, kad vairuotojas, nepaisęs ženklų, buvo nustatytas, jam surašytas ir administracinio nusižengimo protokolas.

„Delfi“ primena, kad vairuotojas, nepaisęs „Stop“ ženklo ir nesustojęs priešais jį, užsitraukia 180–280 eurų baudą, taip pat 2–6 mėnesiams atimama teisė vairuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)